ام يوسف
عدد المساهمات : 18 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 13/02/2010
| موضوع: انواع من الصوصات الباردة الجمعة فبراير 19, 2010 6:45 am | |
| 1ـ النوع الاول (انجليش درسينج) المكونات خل+زيت+ملح+فلفل+مستردة+سكر
2ـالنوع الثاني (فينجريت درسينج) المكونات خل + زيت + ملح + فلفل +مستردة + بقدونس كابري + بصل + خيارمخلل مفروم + بياض بيض مسلوق
3ـالنوع الثالث (دريسنج ايطالي) المكونات خل+زيت+ثوم+ريجانو فريش+شبت+ملح+فلفل
4ـالنوع الرابع (صوص فرنساوي) المكونات مايونيز+صفار بيض مسلوق+لبن+كريمة+عصير ليمون+ملح+فلفل+جوزة الطيب+عين جمل
5ـالنوع الخامس (صوص فرنساوي اخر) المكونات صفار بيض مسلوق+عصير ليمون+زبادي+زيت+بصل مفروم اخضر
6ـالنوع السادس (دريسنج انشوجا) المكونات انشوجا مفرومة+بيض مسلوق+مستردة+زيت+ليمون+سكر+بابريكا
7ـالنوع السابع (برفنسال صوص) المكونات مايونيز+بصل+تونة+بقدونس+طماطم+عصير ليمون+بياض بيض مفروم+انشوجا
8ـالنوع الثامن (صوص الطحينة) المكونات طحينة+ماء+عصير ليمون+بقدونس+ثوم+عين جمل مفروم ناعم
9ـالنوع التاسع (دريسنج فرنساوي علي الطريقة الحديثة) المكونات عصير ليمون+زيت+ملح+فلفل+مستردة+بيض مسلوق+اعشاب
10ـالنوع العاشر(دريسنج بالكريمة) المكونات كريمة فريش مكثفة+ملح+فلفل+ليمون+خل
11ـالنوع الحادي عشر(الريكفورد) المكونات جبنة ريكفورد بورية+كريمة فريش+خل
12ـالنوع الثاني عشر(المايونيز) المكونات لكل كيلو زيت ذرة 3صفار بيض +ملعقة خل+ ملعقة مستردة+ قليل من الملح طريقة عملة يوضع صفار البيض في بولة مع المستردة والخل ويضرب بالسلك وينزل بالزيت خيط ضغير وكلما يثقل المايونيز نزيد في كمية الزيت ملحوظة:طريقة عمل هذة الصوصات جميعا تخلط مكوناتها بعضها ببعض وتقلب جيدا وشكرا وارجو لي الدعاء وانا في انتظار ردودكم | |
|
AL3NIDH
عدد المساهمات : 8 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 18/02/2010 العمر : 36
| موضوع: رد: انواع من الصوصات الباردة الجمعة فبراير 19, 2010 6:55 am | |
| مع اني مش شاطره في المطبخ بس حاحاول اعمل بعض الصوصات وان شاء الله يطلع بايدي مش ابوظ كل حاجه كالعاده شكرا لك كتيرا يا ام وسف | |
|